Riverdale collectie 2012

Accessoires

Met leuke woonaccessoires geef je een huis persoonlijkheid en sfeer. Door een kleine wisseling van de accessoires kun je een ruimte de frisheid voor de zomer of de warmte van de winter meegeven.Een bepaalde kleur kan uw interieur net even anders uit laten komen of een ruimte up to date maken met de huidige woontrends. Het is een makkelijke en goedkope manier om uw interieur eens op te frissen of een andere look te geven. De mogelijkheden zijn talrijk en erg leuk om mee te experimenteren. Bij Gigantisch Wonen kunt u leuke ideeën opdoen. In onze winkel creëren we leuke sfeerhoekjes en springen we in op trends, seizoenen en feestdagen. Laat u inspireren door de voorbeelden in onze winkel.

Ook voor een leuk cadeau kunt u bij ons terecht. Iedere maand is er de Monthly Musthave van Riverdale, altijd een leuk cadeau voor een vriendelijke prijs!

Wij bieden een grote collectie (geur)kaarsen, kussens, plaids, ratan, glas, aardewerk, kandelaars,lantaarns, spiegels en nog heel veel meer van onder meer de merken Bridgewater Candle Company,Riverdale, Countryfield, Long Island Living en diverse andere merken.

Is uw aankoop een geschenk dan pakken wij dat graag mooi voor u in.

Zoekt u een geschenk maar kunt u uit al dat moois geen keuze maken dan is een cadeaubon misschien een leuk alternatief.