Riverdale Must Have

Scentchips

Maak je huis nog meer thuis met Scentchips, de meest persoonlijke geursensatie. De kleurrijke kaarsjes, in de vorm van blaadjes zijn in veel verschillende geuren. Gebruikt als potpourri, verspreiden de chips een subtiele geur. Gesmolten in een brander zorgen ze voor een intens en kruidig aroma.

Door verschillende geuren te combineren, ontstaat een persoonlijke mix. Kies één van de bestaande ´recepten´, of laat je fantasie de vrije loop en creëer een geheel eigen ´blend´. Een blend die bij jou past.

Je legt een aantal chips op het schaaltje van een geurbrander.
Geen water of olie toevoegen!

Hoe meer chips er op de brander liggen hoe langer en meer geur je krijgt. Waxinelichtje aansteken en de chips gaan smelten tot een olie en krijg je een heerlijke geur in huis. Als de brander uit gaat word de olie weer hard.
Je kan dit net zolang herhalen totdat er geen geur meer is, het restant is eenvoudig te verwijderen en kan er weer een nieuwe geur op de brander gelegd worden.

De chips geven ongeveer 1 uur geur per chip. Met de 36 verschillende chips, in alle kleuren en geuren,kun je aan de hand van het receptenboekje ook geuren mengen tot een nieuwe geur of bedenk zelf een nieuwe geur creatie!