Riverdale Must Have

Zonnewering

Met ons Becé programma kunnen wij u alles aanbieden wat er op het gebied van zonwering op de markt is. Bovendien bent u verzekerd van een optimale kwaliteit. Bij alle raambekleding en zonwering komen wij altijd gratis ter plaatse de maat nemen, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking en geven u aan de hand daarvan een gepaste, vrijblijvende prijsopgave.

Jaloezieën

Er zijn erg veel mogelijkheden met jaloezieën. Verticale en horizontale Jaloezieën,  plisségordijnen, vlinderjaloezieën, allemaal in verschillende breedtes en modellen. Materiaalkeuze zoals  hout, stof, metaal, kunststof. Jaloezieën speciaal voor natte ruimtes. Verduisterende jaloezieën. Verschillende kleuren en uitvoeringen zoals de bovenbak en ladderband. Lichtinval en zichtbaarheid kunnen door u zelf geregeld worden. Jaloezieën zijn functioneel en decoratief.

Rolgordijnen

Er is altijd wel een rolgordijn dat bij U past. U kunt gaan voor kleur, een mooi dessin, een te gekke print of een bijzondere structuur met de laatste technieken. Ook zijn er verschillende afwerkmogelijkheden. Het Duorolgordijn is een bijzonder product in dit type.

Het bestaat uit twee stoflagen waarmee U zelf de lichtinval kunt bepalen. U kient kiezen voor transparant en het volgende moment doorschuiven naar totaal verduisterend en alles wat daar tussen zit.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Vouwgordijnen zijn min of meer  een combinatie van gordijnen, jaloezieën en rolgordijnen. Vouwgordijnen geven sfeer, ook als ze zijn opgetrokken. Bovendien zijn ze praktisch in gebruik. Een vouwgordijn is ook goed te combineren met overgordijnen. U kunt kiezen voor transparante en lichtdoorlatende stof maar ook voor verduisterend. Er zijn zeer veel mogelijkheden.