Riverdale Must Have

Gordijnen

Hieronder verstaan wij vitrages, in-betweens en overgordijnen. Met onze merken Kobé, Artelux, Your Edition, Toppoint, House of Happiness, Tulipan, M&C, Het Stoffengilde, Convair en Lifestyle beschikken wij over een uitgebreide en veelzijdige collectie. Behalve voor woon- en slaapkamers bieden wij een uitgebreide collectie gordijnen voor kinderkamers, kantoren en projecten.

De mogelijkheden zijn oneindig. Wij bieden u een grote keuze in sfeervolle stoffen in alle prijsklassen. In onze winkel presenteren wij u de nieuwste collecties. Vindt u het moeilijk om zelf een keuze of mooie combinatie te maken? Wij helpen u graag. Wij beschikken over een styliste die u, eventueel bij u thuis, kan helpen met het creëren van een mooie styling van de desbetreffende ruimte in uw huis. Ook praktische overwegingen zoals verduisterend, brandvertragend, of de wijze van ophangen (rail, roede, enz.) kunnen hierin worden meegenomen.

Wij komen altijd gratis ter plaatse de maat nemen, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking en geven u aan de hand daarvan een gepaste, vrijblijvende prijsopgave. Onze overgordijnen en vitrages worden gratis voor u gemaakt door een ervaren en vakkundig atelier!