Disclaimer Website Gigantisch Wonen Dieren

Gigantisch Wonen Dieren wijst u als bezoeker van de website gigantischwonendieren.nl graag op het volgende:
De op deze website getoonde informatie wordt door Gigantisch Wonen Dieren met veel zorg en aandacht samengesteld. Het is mogelijk dat – ondanks de constante zorg en aandacht – de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De website gigantischwonendieren.nl is met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten eigendom van Gigantisch Wonen Dieren. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Gigantisch Wonen Dieren.

Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Gigantisch Wonen Dieren kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie. Gigantisch Wonen Dieren behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren en te wijzigen.

Gigantisch Wonen Dieren is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Een aantal links op de website van Gigantisch Wonen Dieren leiden naar websites buiten het domein van Gigantisch Wonen Dieren. Deze websites zijn geen eigendom van Gigantisch Wonen Dieren en derhalve is Gigantisch Wonen Dieren ook niet verantwoordelijk voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele diensten of producten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Gigantisch Wonen Dieren worden onderhouden wordt afgewezen.